Eihä Laatokka oo auto, mut sellasella mää nyt kuitenkin liikun ku melkeen ilmatteeks sain... tehtii kaverin kaa vähä pisneksii. Mut tuli tos yks päivä mieleen ku töihin ajelin Mattipoika kyydis, iskelmäratioo kuunnellessa et mitä jos vaikka pistäis vanhan Laatuskan oikeen mojovaan kuntoon. Siitä se ajatus sitten lähti....


Mut alotetaan ihan alusta!

Niiku mä tossa jo kertoilinkin nii me Mattipojan kaa aina töihin ajellaan, ja mehän ollaan oikeita Omenamiehii, ei me kuitenkaa mitää mätiä olla vaan tosi herkullisii alastonmallipojujahan me. Raavaita rakennusmiehiä, mut siis mää oon kuitenkin TRUKKI-KUSKI! Aamut ja illat Ladalla ja päivä Hysterillä päästelen menee, pitäis vaan kato perkele saada perkele se perkeleen trukki soittaa vähän humppaa perkele. Pitäs saada ratio ja se sitten säädetty mun juontamalle ratiokanavalle. Mut takas mun rakkaaseen Laatuskaan.


Mut siis se mun Lada, perkeleen poikii kun ne aina häiritsee nii mä kato perkele välil vähän kato unohan kato mitä mun pitikään perkele kato sanoo ja kertoo. Ja nii muuten. Mää en koskaan valehtele, kunhan vaa joskus hieman väritän juttuja kato juu, juu. Musta on kato hauskaa naurattaa muita, tiedät sä? Kyl sä tiiät, kyl mä tiiän et sä tiiät. Joskus on hyvä tietää. Voi perkeleen pojat, taas ne häiriköi, siis se Lata.


Mut tehäänki kato nii että sä klikkailet noit linkkei tuolla ylhäällä, nii näät sitten enemmän kuvii tästä kaunokaisesta. Kato onhan se nii kato, et kun kerran on jottai kaunista katottavaa, nii se kato kyl kannattaa kato kattoo nii paljon ku kato vaan pystyy, kun kato ei koskaan kato tiedä et millon sitä ihanuutta ei enää kato saa kattoo.


PS. kuvista on rekkari sensuroitu, ku muuten kaikki mammantytöt alkais soittelee perään. Ne on kato vähän sellasii ne mammasflikkorit. -Jimi-
TeamBeyond.com:sta löydät lisää samanhenkisiä tuningautoja.