AudioImportilla uudet nettisivutLainaus sivuilta:

====================== 

Pitkän prosessin tulos on vihdoinkin valmis. Uudet helppokäyttöiset ja käyttäjäystävälliset sivut avattu.

Uusien sivujen tarkoituksena oli saada kotisivujen ilmettä uudistettua, samalla kun parannettaisiin käytettävyyttä. Toisena tärkeänä seikkana oli mahdollisuus helposti päivittää ja ylläpitää sivujen tuotetietoja ja muuta tietoa.

Sivut toimivat kaikkien selaimien kanssa, riippumatta siitä onko Flash- ja/tai JavaScript-tukea. Flash- ja JavaScript-tuki lisää vain hieman helppokäyttöisyyttä, mutta niiden poissaolo ei vaikuta sivuston toimintaan. Sivusto noudattaa myös nykyisiä HTML/CSS-standardeja.

Jälleenmyyjille lisättiin mahdollisuus lisätä kuvia liikkeestä ja yleistä tekstiä toiminnastaan. Erikoisuuten nyt myös mahdollisuus etsiä lähin jälleenmyyjä interaktiivisen kartan avulla.

Hinnastoihin panostettiin myös, sillä kun tuotteita on paljon on riskinä että hinnastot eivät ole aina ajan tasalla. Nyt hinnastt luodaan dynaamisesti (lue: lennosssa), joten hinnat ovat aina oikein.

Myös tulostukeen panostettiin, joten jos haluatte tulostaa jonkun tuotesivun, niin se onnistuu mainiosti (kunhan käyttää IE:ssä oikeita asetuksia).
=======================

 

Osoite: www.audioimport.fi Lähetättäjä: Tom   22.02.2008

Parse error: syntax error, unexpected ')' in /biz/vikke.net/teambeyond/cache/news/newsnav.php on line 37