Aloittaja: redBeast
PIONEER TS-W5102SPL vahvistin/kotelo
redBeast 06.06.2009 22:19:22VASTAA# 1
Paikkakunta: Kemijärvi
Tervehdys pitkästä aikaa!

Kyseinen subi tulossa autoon tänä kesänä. Yritin tuolla bassbox designerillä laskea kotelotilavuutta ja suositteli 15 litran refleksiä 260cm 6" putkella :D Eipä se ihan nappiin mennyt. Jos joku tuon kotelon osaisi laskea niin olispa se hieno homma.
Pioneeri suositteli refleksiksi 56,6 litran koppaa 4" 210mm putkella. Luottaako tuohon sitten? Tuo putki kyllä tuntuu todella ahdistavalta?

Vahvistimia vielä suunnitellaan. Ihan todelliseen SPL- käyttöön subi ei tule, vaan ihan show mielessä se sinne konttiin tulee. Mielestäni (Procemax PX1100.1A) yksi 1200w rms 1ohm vahvistin ei riitä. Tosin saisin nuita kaksikin, jolloin saisi puskettua 2ohmiin 800w rms ja vielä molempiin keloihin. Mietityttää vain vahvistimien kytkeminen, kuinka saan molemmat vahvistimet tuottamaan saman verran tehoa molemmille keloille. Eri määrä tehoa eri keloille ei varmaankaan ole hyvä juttu? Tosin voisihan sen Pioneerin D-2000SPL vahvarinkin autoon laittaa, mutta joudun maksamaan siitä rutkasti enemmän, mitä nuista kahdesta pienemmästä lankusta. Joillekkin tuo Procemax voi olla outo merkki, mutta itse olen ne laadukkaisi todennut :D

Huoh. Kauheat sepostukset näin alkuun :)

UUSI VIESTI TÄHÄN KETJUUN